[size=24]كيك البرنسيس
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم |
الطريقة والخطوات
أولا التزيين
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
انا استخدمت كريمة بمبى
ودي عملتها ازاي
جبت 4 حبات فراولة مع معلقة سكر
ضربتها في الخلاط
مع شوية ميا صغيرين
وحطيت معاها كيس أيس كريم فراولة باودر
ضربتهم مع كريم شانتية باودر
بقا شكله كده
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
واستخدمت كمان كريمة لونها أصفر
جبت كيس كريم كراميل باودر
ضربته مع كريم شانتي
اداني اللون الأصفر
وطعمه روعة
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
هاتي كيك أسفنحي شيكولاتة
أنا عملتها في صينية مستطيلة كبيرة
وقطعتها بالطول نصفين
وقسمتها كمان نصفين
من الجنب
وده طبعا بعد ما قطعت الحروف والأجناب
هاتي أول طبقة بالشكل ده
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
اسقيها بالشربات
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
ادهنيها بطبقة من الكريمة البمبى
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
بعد كده حطي الطبقة التانية وادهنيها بالشربات
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
بعد كده حطي عليها طبقة من الكريمة الصفرا
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
بعد كده كرري اللي عملتيه
يعني حطي الطبقة التالتة وبعد ماتدهنيها بالشربات حطيلها طبقة كريمة بمبى
وبعدين حطي الطبقة الرابعة والخيرة
وادهنيها بالشربات
حطي عليها ورقة زبدة وسيبيها في التلاجة حوالي 3 ساعات
وبعد كده طلعيها
وده شكلها بعد ماطلعت
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
شيلي ورقة الزبدة
وساوي الأجناب والحروف
خليها متساوية من كل ناحية
وابدئي الشغل
اول حاجة ركزي في الصورة دي
بتبين طريقة القطع هتكون ازاي بالسكينة
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
اقطعي بالميل وبزاوية بطول الكيك
بالراحة جدا جدا
وخللي بالك وانتي بتقطعي
ولازم السكينة تكون مشرشرة
علشان تقطعها كويس
وده شكلها بعد مااتقطعت
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
بعد كده
بندهن وجهها اللي كان من فوق بالكريمة الصفرا ونلزق معاها الطبقة اللي كانت من تحت
يعني بالعكس
زي الصورة دي
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
نسيبها تتماسك شوية في التلاجة
بعد كده ندهنها بالكريمة البمبى
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
نريحها شوية في التلاجة
وبعدين ندهنها بكريمة الشيكولاتة
انا هنا حطيت كاكاو مع الكريم شانتي وشيكولاتة خام مبشورة
ودهنت بيها الكيك بالشكل ده
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
كنت مسيحة شيكولاتة خام في حمام ميه
بس ضفت له شوية لبن صغيرين
ومعلقة صغيرة سمن بلدي
وشوية زيت للتلميع
بعد مابردت صبيتها على الكيك كده
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
بعد كده ضفت مكسرات مفرومة ( بندق ولوز )
وشيكولاتة خام مبشورة
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
قطعت الزيادات من ادام وورا
وده كان شكلها النهائي
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
وهنا بعد التقطيع
| هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600. |
شكلها شيك جدا جدا
وطعمها فوق الوصف
هي اصلا صنف جاتوه
بس بجد جميلة جدا جدا جدا
جربوها وعلى ضمانتي
ودي وهي في الطبق
[/size]